Changing operation language into English
Újdonságok Rólunk
Küldetés 
Szavazás   Kérdőív
Támogatás
Előadásaink
BM Fórum
  Lemondás
ÚjdonságokBocsmagazin India Globális Képzés
 
 
Összetett keresés
WWW ITT
   Naptár
   Blog
  Keresések
Földrajzi hely
Kategória
Műfaj
Személyek
Tujajdonság
Típus
ENAPON.HU Találatlista

Találatok száma: 2

[2007-01-01] [blog, film] 3 szép film is jutott erre a napra, s mindhárom az egymást látszólag kizáró dolgok harmóniájának lehetőségét is bemutatta.

A szív hídjai (Clint Eastwood, Maryl Streep): Új szerelmem attól ment volna tönkre, ha vele megyek. Férjem iránti szerelmem attól, ha elhagyom.

Szerelmes hangjegyek (romantikus ifjúsági vígjáték): Noha látszólag több idejük jut edzésre ill. tanulásra, a szerelmesek szétválasztása sem a kosárcsapatnak nem tesz jót, sem a szellemi tízpróba lánycsapat teljesítményének. Kevesebb időben is több eredményt ér el, aki boldog, lelkes.

Don Juan DelMarco (Johnny Depp) örök álarc-viselést fogadott szerelme elvesztésekor, de maga is meglepődött, milyen gyorsan beleszeretett a szultánába, sőt másfélezer udvarhölgyébe is.
[Részletek...]
[2006-11-07] [blog, film] Elátkozott Ella, egyfajta mai Hamupipõke, családi vígjáték, egy lány engedelmességet tanul, mintha az valami abszolút erény lenne, s lám, a gonoszok gonosztettek végrehajtását parancsolják neki, kész a baj. Szerencsére a szerelem, a lelkiismeret, a személyiség-erõ valahogy felülkerekedik az engedelmesség-varázslaton a döntõ pillanatban :)[Részletek...]
Az ENAPON.HU portállá alakítása az Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával történt!

Lap teteje , Vissza a főoldalra , Levél a szerkesztőnek , Levél az Webmasternek!


TÁMOGATÓINK
Nemzeti Civil Alapprogram , Külügyminisztérium , Környezetvédelmi Minisztérium , C3 , Socrates
Az oldalon található információk bármilyen formában történő ismételt megjelenítése vagy másolása csak az üzemeltető előzetes engedélyével és a forrás (http://bocs.hu - Fenntartható Civilizáció Portál) megjelölésével lehetséges!
Copyright © 1995 Bocs.hu, Minden jog fenntartva.

Keretrendszer, kereső: © Fülep Dávid