Kedves Testvéreim

Kedves Testvéreim!

Szentendre, 1994.04.24.

A BOKOR/Ökocsoport idei utolsó elõre eltervezett találkozója 1994. május 9-én, hétfõn lesz a szokott helyen (1056 Bp. Molnár u. 19. II. em.) és a szokott idõben (17 órától 20 óráig).

Kaszap Márta: Jézusi ökofalu lesz a téma, melynek indító szövegét áprilisi talákozónkon kiosztottuk. Ez az áprilisi találkozónk is nagyon érdekes volt, melyen azt tanultuk Kéry Magditól, hogyan neveljük magunkat és gyermekeinket a környezetvédelemre. Reméljük, hogy a a nevelési/önnevelési elvekkel és ötletekkel gazdag elõadást hamarosan cikk formájában is viszontláthatjuk.

Az idei évben az Ökocsoportban mindig összejöttünk 20-30-an, attól függõen, hogy mennyire voltunk éberek. Hogy mit intéztünk, errõl is elkészítjük a beszámolót a május 9-i összejövetelen.

Mivel ez az utolsó találkozónk is hétfõ estére esik, csak úgy remélhetjük, hogy az Ökocsoport munkájába bekapcsolódhassanak a vidéki régiók képviselõi is, ha tartunk egy utolsó utáni összejövetelt is, egy ráadást, jutalmául az egész évi, nyirkos, pesti éjszakákba nyúló munkának.

Ezt a különprogramot Garay András szervezi (2120 Dunakeszi, Berzsenyi u. 5/c 06-27-342-900). Várható buszkirándulás vagy kiállítás, és mindenképpen hétvégén lenne, így egybeköthetnénk a régiók ökofelelõseinek rövid tanácskozásával. Az idõpontot (kb. június 4.) hirdetni fogjuk legkésõbb a Bokorünnepen.

Szintén május 9-én kerül sor arra a jelentõs pillanatra, amikor ünnepélyesen megkérem Bóta Barnát, az Ökocsoport precíz titkárát, hogy fogadja el és vegye át tõlem a feladatokat, a folytonos szervezkedés, BÖKdösés megbizatását, és mindazt a teendõt, ami ezzel kapcsolatban még adódik. Két éven át hûséggel szolgáltam, de a megszaporodott család, munka, zöldségek mellett már nemhogy jókedvvel, de már tüdõvel sem bírnám folytatni ezeket a munkákat. Mielõtt valaki epébe mártott tollal figyelmeztetne, hogy ismét milyen erõszakosan hárítok egy ártatlan emberre feladatokat, kérem inkább közvetlenül Bóta Barnának írja, mondja meg (1027 Bp., Horvát u. 28-36/3 III/16. Tel.: 202-5475), hogy miben tudna segíteni a terhek viselésében, mint ahogy magam is sok segítséget kaptam, s ezt nagyon köszönöm.

Mit hozz magaddal a május 9-i találkozóra?:

- beszámolódat

- vállalásaidat

- jövõ évi elõadásod címét

- ötleteidet és ezekbe beleálmodott szerepedet

- címváltozás esetén a helyes adatokat egy cédulára felírva

- és most is, mint mindig: a legzöldebb barátodat

Ne felejtsétek el, hogy meg kell beszélnünk a jövõ évi idõpontokat!!!

Testvéri szeretettel köszönt mindnyájatokat: