Poszterpályázat 1997.

Az International Campaign to Ban Landmines (a taposóaknák betiltásáért küzdô nemzetközi hálózat) poszterpályázatának témája:

"Küzdj velünk az aknamentes világért".

Négy korcsoportba sorolják a nevezôket:5-10, 10-15, 15-20, 20-.

Határidô (postai bélyegzô dátuma): 1997. november 21.

A poszter mérete: 46 x 61 cm. Lehet vízszintes vagy függôleges.

A Campaign teljes nevének szerepelnie kell a poszteren, és kiírható a téma is: "Creating a World Free of Landmines", vagy a téma saját meghatározása.

Bármely technológia használható, kivéve azok, amelyek a poszter felületét egyenetlenné teszik (pl. üveg, fa, mûanyag felragasztása a lapra). A felhasznált ötletnek saját kútfôbôl kell származnia (könyvbôl, újságból átvett nem az). A poszter készülhet erôs papírra, fa- vagy habszivacs lapra vagy hasonló, max 1 cm vastag anyagra.

A poszter hátára kerüljön fel a kitöltött jelentkezési lap:
teljes név, születés dátuma, elérhetôség, szervezet és annak elérhetôsége, 3-4 sor arról, hogy mit jelent a mûvészi tevékenység a pályázat készítôjének (poster caption), és a következô szöveg: "This poster is my original work. I know that this poster will not be returned and that it becomes the sole property of the International Campaign to Ban Landmines." (Ez a poszter az én eredeti munkám. Tudomásul veszem, hogy nem fogom visszakapni és az Aknák betiltásáért nemzetközi kampány kizárólagos tulajdonává válik), és a pályázó aláírása mind a jelentkezési lapon, mind a poszteren.

A posztert a következô címre kell küldeni:
International Campaign to Ban Landmines/U.S. Campaign
c/o Vietnam Veterans of America Foundation
2001 S Street, NW Suite 740
Washington D.C. 20009


Eredeti cím: Call for Posters
Nyelv: angol
Fordította: S.K.
Forrás: International Campaign to Ban Landmines/U.S. Campaign