BOCS.HU Dokumentum       Elküldöm e-mail-ben! Nyomtatható verzió
magyar [20031113] [sajtóközlemény] Olvasási ido: 5 perc Jótékonysági est a dévai gyermekotthon javára a Vigadóban (2003. nov. 21.) (Család, Igazságosság, Kereszténység, Közösség, Mozgalom)
A gyerekek egy csíkszentdomokosi lakodalmast fognak eljátszani es eltáncolni, s a kórusuk néhány szép dalt hoz ajándékba nekünk.
Jótékonysági est a dévai gyermekotthon javára a Vigadóban (2003. nov. 21.)

Kedves Barátok és Ismeretlen Ismerősök!

November 21.-én este 19 órakor a Pesti Vigadóban jótékonysági estet rendezünk a dévai (szászvárosi, szovátai) árvaházban, gyermekotthonban és internátusban élő gyermekek segítésére.
Az esten velünk lesz Mádl Dalma Asszony, aki az est fővédnöke, magyarországi művészek és előadók, egy busznyi dévai gyerek és természetesen "a pap bácsi" Csaba testvér.

A fellépő művészek, a szervezők és segítők természetesen mind mind térítés-mentesen ajánlják fel tehetségüket, tudásukat, idejüket ...

A jegyek 2000Ft-ba kerülnek.

Az esten is lesz lehetőség nagyobb adomány hivatalos átadására (adóigazolással) és természetesen a találkozásra a gyerekekkel, s Csaba testvérrel.

A gyerekek egy csíkszentdomokosi lakodalmast fognak eljátszani es eltáncolni, s a kórusuk néhány szép dalt hoz ajándékba nekünk.

A hazai előadok között ott lesz Ferenczi Éva, Budai Ilona, Rubold Ödön, Götz Anna, Vitai András, Vikidál Gyula, Pap Endre, Tolcsvay László, Jakab Csaba, a Misztrál es a Boanergesz együttes és a Szent László templom énekkara.

További információ: www.devaigyerekek.hu honlapunkon minden "fontos" dolgot összegyűjtöttünk.

Gyertek!

Szeretettel
Hegyi János
[email protected]
Dévai Szent Ferenc Alapítvány

Földrajzi hely (amirol szól): Erdély

Kirol szól (személyek): Böjte Csaba

Kikrol szól (csoport): Dévai Szt. Ferenc Alapítvány

Csoport, mozgalom, irányzat (ahonnan származik): Dévai Szt. Ferenc Alapítvány