Changing operation language into English
Újdonságok Rólunk
Küldetés 
Szavazás   Kérdőív
Támogatás
Előadásaink
BM Fórum
  Lemondás
ÚjdonságokBocsmagazin India Globális Képzés
 
 
Összetett keresés
WWW ITT
   Naptár
   Blog
  Keresések
Földrajzi hely
Kategória
Műfaj
Személyek
Tujajdonság
Típus
ENAPON.HU Dátum keresés     (Más időszakok)

5 esemény

[2005-02-16] letbe lépett a Kiotói Jegyzőkönyv a klímát megbolondító gázok kibocsátásának korlátozásáról. A legnagyobb szennyező, az USA nem írta alá.

[Részletek...]
[1967-02-16] Ciro Alegría perui író halála (szül. 1909. nov. 4.). Műveiben az északatlanti civilizációt és az ősi indián kultúrát állította szembe, s a világot az indiánok szemszögéből tükrözte.
(halál)
[Részletek...]
[1932-02-16] Ferdinand Buisson francia filozófus, pedagógus születése (+1932. febr. 16.). Megosztva kapta a Béke Nobel-díjat 1927-ben. 1867-ben Genfben megalapította, majd 1914-től vezette a Béke és Szabadság Nemzetközi Ligát.
(halál, megalapít, Nobel-díj)
[Részletek...]
[1932-02-16] Ferdinand Buisson Béke Nobel-díjas (1927) francia filozófus, egyetemi tanár és közéleti személyiség halála (szül. 1841. dec. 20.). Küzdött az egyházi befolyás csökkentéséért a világi intézményekben.
(halál, Nobel-díj)
[Részletek...]
[1883-02-16] Gáyer Gyula botanikus, jogász születése (+1932. júl. 13.). Főként növényrendszertannal foglalkozott. Többek között megírta a sisakvirágok monográfiáját, feldolgozta Pozsony, majd egész Magyarország szedreit. 17 növényfajt neveztek el róla. Nevét őrzi Szombathelyen egy park és egy emlékplakett, amelyet évente adnak át Vas megye természet- és környezetvédelmében nyújtott kiemelkedő teljesítményért.
(születés)
[Részletek...]
Az ENAPON.HU portállá alakítása az Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával történt!

Lap teteje , Vissza a főoldalra , Levél a szerkesztőnek , Levél az Webmasternek!


TÁMOGATÓINK
Nemzeti Civil Alapprogram , Külügyminisztérium , Környezetvédelmi Minisztérium , C3 , Socrates
Az oldalon található információk bármilyen formában történő ismételt megjelenítése vagy másolása csak az üzemeltető előzetes engedélyével és a forrás (http://bocs.hu - Fenntartható Civilizáció Portál) megjelölésével lehetséges!
Copyright © 1995 Bocs.hu, Minden jog fenntartva.

Keretrendszer, kereső: © Fülep Dávid